Adidas Originals Metro Attitude Logo

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Adidas Originals Metro Attitude Logo

zivziv123
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
Även om du inte skulle kunna tänka dig en expert på 1980-talet adidas, är du förmodligen mer bekant med detta snart återvända klassiker än du tror. Se, det adidas originals skor rea är den välbekanta formen i centrum för flera av Jeremy Scotts Three Stripes Collabs, notably både JS Wings silos samt alla plysch-spontat björnar och andra djur. Vad du kanske inte har insett är att Attitude lanserades som en Patrick Ewing signatur sko. Denna historia hänvisas till här med sin ursprungliga logotypen på en flygare med datum fredag, 10 januari, vilket innebär att vi är cirka sex veckor kvar till en av de bästa adidas basket skor någonsin återvänder i sin ursprungliga form.

Den Adidas Originals Metro Attitude Logo tar sin djärva tungan branding från en av Jeremy Scotts experiment på detta 1986 basket hightop, och här är ett nytt par som går ännu längre in emulera J.Scott s Originals by Originals utgång. Metro Attitude Logo för kvinnor inte bara lägger till en andra tunga precis som Scott har varit känt för att gå för tripplar, men dessa hantera ett distinkt utseende tack vare hjärtat-form som sticker ut ännu mer i vitt läder intill black patent.

adidas återuppstod den för livsstilsändamål i mitten av 00-talet och sedan Jeremy Scott tog tunnelbanan Inställning till nya höjder med alla sina galna bevingade och bear-plushed konstruktioner. Men JS Wings var inte den första stora förändringen till detta 1986 Three Stripes basket flaggskepp; denna skillnad tillhör Adidas Originals Metro Attitude Logo outlet online sverige skor, en 90-talet barn som har kommit tillbaka till livet här med en liten justering av sin höjd och vrist krage. Den släta ut innebär dessa läser mindre som dagens high-fotled / låg klack roundball prestandamaskiner och mer som en klassiker från samma period som Metro Attitude sina rötter.

Jeremy Scotts Adidas Originals Metro Attitude Logo rabatt store skor by Originals kollektionen är bland de mest besynnerliga och unika sneaker samarbeten i historien, dess inverkan genljöd genom Three Stripes in-house designteam i ett antal andra utsläpp. En av de mer uppenbara är att använda förskönat tungor som J.Scott vände mot så ofta i hans tidiga versioner, den nya Adidas Originals Metro Attitude Logo billigt sverige skor W låna dimensionerade Trefoil från 2008 Metro Attitude Hi. Denna modell har visat sig vara en av Scotts favoriter, och inspirationen kommer igenom här i form av tre damer färgställningar som ger orm skala beskriver deras overlay för en ännu mer iögonfallande presentation.