Adidas Originals Court Attitude

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Adidas Originals Court Attitude

zivziv123
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
adidas 'basketball design er vant til å trå utenfor banen og inn i gatene - design av en svunnen tid som Metro Attitude og Top Ten Hi kan fortsatt sees spredt rundt i bygatene år etter det faktum. De nye adidas originals norge at adaptive DNA, hoppe over trinn i faktisk å lage en domstol sko og i stedet sende dem rett til livsstil riket. Joggesko trekke fra backkatalog av hoops sko i adidas arkivere og samtidig orientere dem mot de moderne linjene funnet i bil og arkitektur design. Finn et komplett sett med bilder for de nye Adidas Originals Court Attitude nedenfor og se etter disse joggesko å lansere i august for bare $ 90.

The Adidas Originals Court Attitude for salg Hi gjort sin oppblomstring rett før begynnelsen av det nye året, takket være en Knicks tema retro og nå den klassiske tre striper silhuett er klar til å gå tilbake i en mer livsstil klare estetiske takket være hint av sebrastriper oppå adidas Court Attitude . Tillegg av et dyr mønster bør ikke komme som for mye av en overraskelse som adidas er forkjemper utseendet for en stund. Den helt svart og hvitt pair ser en svart skinn basen i kontrast til en ren hvit mellomsåle mens toebox og ankelstøtte se realistisk skildring av striper bleknet i underlaget. Hva tror du?

adidas Originals lanserer sin nyeste Retro-inspirerte street modellen i adidas Originals Court Attitude, som kombinerer den klassiske tre-striper basketball fra 80-tallet med moderne detaljer. Til tross for sin high-top holdning, har domstolen Attitude litt av en slankere profil, med en lav-pro tå og elegant ankel design som gjør for en hyggelig on-feet profil (som sett i dette galleriet nedenfor). The Adidas Originals Court Attitude salg har en utgivelsesdato for neste fredag ​​3 mai på DTLR og andre utvalgte adidas Originals kontoer samt adidas nettbutikk, så sjekk ut denne detaljerte galleriet nedenfor og fortell oss hva du synes om denne siste concoction av retro / moderne fokus

adidas Originals designer Ilka Liebmann streket påvirkning av langvarig tre striper kreativ bidragsyter Markus Thaler i en ny video som beskriver prosessen som Thaler delegert og realiseres en ny pakke med samarbeids utgivelser. I 'The Legacy of Craftsmanship', ser vi unge designere lære av de eldre herre hvordan du best kan realisere konsepter utformet for ADI-reppers Derrick Rose, Lionel Messi, Snoop Dogg og Caroline Wozniacki. Den respektive produksjonen av Adidas Originals Court Attitude rabatt, Samba, Pro Shell og Courtstars er svært uttrykksfulle og personlige, og reflekterer dedikasjon til dyktighet som gjorde Thaler 40-pluss år og originaler linje første tiår så vellykket.